keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Volta a Catalunya

¡Hola! Ja Buenas tardesta vaan. Espanjaan on tiemme vienyt. Matka alkoi hitaasti kun jouduttiin odottelemaan kentällä aika kauan mutta eipä siinä mitää. Pääsiäistauolle tultiin. Tarkoituksena pyöräillä maanteillä, seurata paikan päältä Volta a Catalunyaa ja ehkä rentoutuakin (ja päntätä)


Barcelona



Hotelli oli aivan rautatieaseman vieressä. Ja junalla matkustimme Gironaan. Ihan mukava kokemus vaikka oudolta tuntui että joutui turvatarkastukseen ennen junaan pääsyä.


Barcelonan hotelli


Gironan kämppää


Vuokrattiin pyörät ja sain alleni upouuden Cannondalen.


"When nothing goes right go left"


Heräte ostoksena löysin pyöräliikkeestä Lucy Martinin vanhat hanskat ja ne on just oikean kokoiset. Siellä oli myynnissä myös monien muiden Gironassa vaikuttaneiden ex-pro-pyöräilijöiden vanhoja tamineita.


Teehetki appelsiinipuun juurella


2 alinta kuvaa J:n ottamat
Tiistaina mentiin katsomaan Katalonian ympäriajon toista etappia. Pyöräiltiin samaa mäkeä kuin huiput ja jäätiin sitten ylös kannustamaan. Ehkä joku päivä mäkin pääsen yhtä kovaa? Tai edes melkein yhtä kovaa?


Kuva: J
Tänään keskiviikkona oltiin taas kannustamassa poikia ja katsottiin lähtö. Kovaa menivät. Äkkiä se kisapaikka tyhjenee, niin pyöräilijöistä, ihmisistä kuin teltoistakin, sitä ei tule ajatelleeksi.

2 ylintä kuvaa J:n ottamat


Kuva: J


¡Esta es la vida!


Catedralin kupeessa on majapaikkamme. Ihan kivat kellojen kilkatukset... Puhumattakaan joka iltaisesta rumpuparaatista!! Varmaan harjoittelevat pääsiäistä varten. Tai sitten kataloniassa on oudot huvit. Mikäs siinä, olis se varmaan kiva olla pärisyttämässä niitä rumpuja ja herättää koko kaupunki.


Kuva: J
Kaupungissa on välillä vähän haastavaa polkea ja onnistutaan aina menemään väärään suuntaan pikkukujilla. Huomenna luvassa yhteislenkkiä ehkä sitä kautta löytyy lisää rohkeutta liikkua ihmisvilinässä. Vaikka ei ihmisiä kovin paljoa ole kadut vaan on välillä kapeita ja kelloa ei ole eikä suomalainen turisti tohdi huutaa. Mutta paikalliset ainakin on tottunut pyöriin ja kohteliaasti väistävätkin. Mutta ei kaupungista onneksi kovin pitkä matka ole hiljasemmille teille.

Kuva: J

Näihin kuviin näihin tunnelmiin lopettelen tältä erää. Pitää katsoa tuleeko lisää postauksia reissulta. Filosofiaa kun olisi hyvä saada luettua. 

!Adiós y buenas noches! 

Besitos❤ 

Milla



keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kohti unelmia -aloitusvlogi

Sain kuin sainkin tehtyä sen aloitusvlogin:

https://www.youtube.com/watch?v=BmR2MzD0lZU

(jostain syystä en saa upotusta toimimaan)

Voimakirjan satoa
Viime päivät on ollut aika kiirettä kun tenttiin luku jäi vähän viime tippaan, taas.. Mutta tällaista lukuintoa ei  kyllä olla pitkään aikaan nähty! En oikeesti muista milloin viimeksi oon ollut näin innoissani lukemassa. Siitä on ikuisuus. Kokeilin siis uusia opiskelutekniikoita, siitä tämä innostus.

Olen katsonut Yle Areenasta sellaista Vinkkejä opiskelutekniikkaan -sarjaa.

Kolme neljästä olen kahminut läpi ja sieltä täältä olen ottanut vinkeistä vaarin. Muutamia uusia kikkoja tuli pistettyä takataskuun. Suosittelen sarjaa opiskelijoille, koululaisille sekä kaikille jotka haluavat oppia uutta. :)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! ❤

xoxo

Milanie



maanantai 14. maaliskuuta 2016

Uusia tuulia

Hei taas pitkästä aikaa! Ensimmäinen postaus vuodelta 2016!! Jee! Mulla ei ole sen kummempia syitä miksi pitkään aikaan ei ole tullut postauksia.


Ja oli mulla ihan asiaakin. Aion aloittaa youtuben puolella uuden videosarjan: Kohti unelmia. Aion kuvata myday- tyyppisiä videota urheilijan arjesta ja opiskelijaelämästä. Ja tarkoitus on kuvata matkaa kohti näitä unelmia kuten nimestä voi päätellä. Vielä en osaa sanoa kuinka usein näitä videoita tulee. Keväästä en osaa sanoa älkää odottako liikoja. Toukokuu ainakin on pyhitetty kokeisiin lukuun, mutta videoita tulee sitten aika ajoin.

Kuvasin lyhyen esittely videon tästä ideasta, mutta tietenkin OneDrive synkronointi tökkii juuri nyt. Sen kerran kun teen videota, niin en saa edes editoitua sitä. Kiva.. Pitää katsoa aamulla uudestaan, jos siihen mennessä ei ole mitään tapahtunut täytyy siirtää videot sitten johdon avulla. Joten aamulla toivottavasti palataan asiaan!

Tässä vielä kuulumisia kuvien muodossa:

Vuosi alkoi kylmissä tunnelmissa Äkäslompolossa
Hiihtokilometrejä tuli kerrytettyä

Kävelyretki Ylläkselle koska laskettelu on liian mainstream

Etelässä ei vielä päässyt kunnolla hiihtämään mutta sauvakävelemässä tuli käytyä useaan otteeseen

Talven taikaa

Uusia reseptejä tuli kokeiltua

Banaanipassionjäätelöä ❤

Vihdoin myös etelään saapui kunnon lumet ja pääsi kunnolla hiihtämään
Pyöräilykausikin on avattu
Kevättä ilmassa
Ja yksi ihana uusi asia sattui kun yhtenä aamuna tyypilliseen tapaani selailin unen pöpperössä facebookia ja sattumalta(?) avasin linkin, joka vei Hidasta elämää -sivustolle. Linkin avattuani huomasin heidän mainoksen uudesta kurssista ja siltä seisomalta ilmoittauduin Unelmakarttakirja –verkkokurssille. Se on ollut yksi elämäni parhaimpia päätöksiä. Kurssi on ollut todellakin koko rahan arvoinen. Ei sitä edes voi mitata rahassa mitä se on saanut aikaan itsessäni.
Toki välillä olen ollut hukassa koko elämän suhteen enkä ole jaksanut tehdä mitään konkreettista asioiden eteen ja joksikin aikaa kurssin tehtävien tekeminen jäi.

Unelmakarttakirjani satoa
Mutta sitten tajusin että mulla on oikeasti mahdollisuus toteuttaa unelmiani. MULLA ON MAHDOLLISUUS ELÄÄ UNELMAANI! Miksi en siis eläisi sitä? Miten vaikeaa se voi olla?*


Tajusin tämän kun tein verkkokurssin yhden vaikuttavimmasta tehtävästä. En suoraan kerro mitä kaikkea se piti sisällään tekijänoikeussyistä, mutta sen verran siitä varmaan saan kertoa että siinä piti kirjoittaa unelmien päivästä. Ja se oli hyvin herättävä prosessi. Tajusin todella että mulla tosiaan on mahdollisuus toteuttaa unelmiani. Yksi unelmistani on ihan askeleen päässä. Syystä x ajatus kuitenkin jäi, kunnes lähipäivinä keskustelin muutamien ihmisten kanssa ja tajusin että musta on tähän. En aio luovuttaa. On ihanaa kun ympärillä on ihmisiä jotka tukevat ja kannustavat. Kiitos! ❤



Mulla on paljon tehtävää: on pääsykokeisiin, teoriakokeeseen ja tentteihin lukua puhumattakaan treeanaamisesta. Tekemisen puutetta siis ei ainakaan ole. Koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä aloittaa matkaa kohti unelmia.

Ihanaa viikkoa kaikille!! ❤

xoxo

Milanie



* pssst. Näistä teemoista tulen taatusti puhumaan jatkossa