tiistai 21. huhtikuuta 2015

SOMEPAASTO

Ajattelin kertoa että jään sometauolle. Eli blogi, youtube, facebook, instagram jää taolle toukokuun 27.päivään saakka. Nimittäin totesin vaan että tässä on enää alle kuukausi ensimmäisiin pääsykokeisiin. Tästä ei tuu yhtään mitään että päivät kuluu somessa. Pitäs jotai lukeakin. Tai oon tosi paljon saanutkin luettua mutta vielä on paljon tehtävää ja aika vaan kuluu. Haluan tällä kertaa oikeesti saada opiskelupaikan. Voin ihan oikeesti kokemuksesta kertoa että en suosittele välivuotta kenellekään. Kyllähän se ajatuksen tasolla tuntuu mahtavalta: "Nyt mulla on kerrankin aikaa tehdä niitä asioita mistä tykkään, urheilla ja lukea filosofiaa!" Se ei oikeesti ole ihan läpihuutojuttu. Voin kertoo että alku viehätyksen jälkeen sellanen elämä alkaa oikeasti tympiä. Ehkä välivuosi jossain ulkomailla on vähän eri asia ja jos on työpaikka tiedossa, mutta välivuosi tekemättä mitään on kaikkea muuta kuin lomailua. Onneksi sain viimein työpaikan niin ei tarvinnut taas pyöritellä peukaloita.

Joten koska en haluan kolmatta välivuotta niin mun täytyy kunnolla panostaa pääsykokeisiin. Hain siin tällä kertaa:

Helsingin yliopisto, teoreettinen filosofia
Tampereen yliopisto, filosofian tutkinto-ohjelma
Turun yliopisto, filosofia


Mikä parasta Helsingissä ja Turussa on sama pääsykoekirja!! Turun pääsykoe on samana päivänä kuin Helsingin valtsikan käytännöllinen filosofia joten Platonin valtio palasi kirjahyllyyn pölyyntymään. :D Tänä vuonna siis vaan kaksi kirjaa! Mutta kuten sanottu niin tehtävää riittää. Oon kertaalleen lukenut kirjat. (+ mitä oon aiempina vuosina lukenu). Nyt pitää tehä muistiinpanoja ja opetella käsitteitä. Se on vaan niin aikaa vievää, mutta just siksi kaikki aika pitää käyttää hyödyksi joten ei ole aikaa somettaa. Oon ehkä lievästi jopa riippuvainen somesta, tosin nähtyäni syksyllä dokumentin kiinalaisista? koululaisista jotka olivat vieroitushoidossa nettiriippuvuuden takia, voin todeta etten ole riippuvainen. :D Mutta siis niin oon tällänen kaikki tai ei mitään ihminen niin pakko mennä ääripäästä ääripäähän joten kokeilen tällaista somepaastoa.

Jotta somepaasto onnistuisi niin poistan kännykästä näitä sovelluksia, mutta en tietenkään poista tilejä, enkä lopullisesti katoa somesta, älkää huoliko. :)

"Matka vuorenhuipulle on aina pidempi kuin kuvittelet. Älä petä itseäsi; vastaasi tulee hetki, jolloin huomaat, että se mikä näytti olevan lähellä, onkin vielä kaukana."

Paulo Coelho - kolumni, Vuorikiipeilyn käsikirja

"Kohtaan matkalla merivirtoja, tuulia ja myrskyjä, mutta jatkan uupuneena soutamista, vaikka tiedän ajautuneeni jo pois reitiltä, eikä tavoittelemaani saarta näy enää horisontissa. Paluuta ei kuitenkaan ole, vaan minun on jatkettava keinolla millä hyvänsä."

Paulo Coelho - Zahir

"Koska emme voi palata, meidän on tehtävä voitavamme päästäksemme eteenpäin."

Paulo Coelho - Alkemisti

Miksen lue Coelhoa useammin. Coelho on vaan niin hyvä kirjailija. Hänen kirjansa on aina niin motivoivia. Suosittelen! :)

Paastoa ennen vielä viimeisimpiä tunnelmia:

Päivä Tallinnassa ❤ Tästä tulee JOSKUS video. (Joskus tarkoittaa ehkä kesällä, sitten kun on aikaa)

OOTD
paita: River Island
housut: Mango

Kevättä ilmassa

Hejsan, Jag heter Peppi!

Viikonloppuna olin pyöräilyleirillä, oli taas mahtavaa ❤ Kuvassa lauantain aamupäivän dataa. Linkkaan vielä linkin AHH:n sivuille niin voitte lukea tarkemmin viikonlopusta. :)


http://ahhcycling.blogspot.com.es/2015/04/markion-leiri-17-1942015.html?m=1


Love, Milla

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäiskuulumisia

Mun kirjoittama teksti AHH- blogiin on julkaistu. Käykää ihmeessä kurkkaamassa.

http://ahhcycling.blogspot.com.es/2015/04/talven-harjoittelua-osa-4.html?m=1


Kerron siinä talven harjoittelusta. Sivuilta löytyy tietoa myös muiden tyttöjen talviharjoittelusta ja muista treeneistä. Sivuille tullaan päivittämään kuulumisia leireiltä ja kisoista, pysykää siis valppaina. :)

Hyvää pääsiäistä! ❤

Pääsiäinen on mennyt mulla pyöräillessä.

Katoin toissa viikonloppuna ihanan leffan Billy Elliot. Se kertoo pojasta joka haluaa balettitanssijaksi ja kaikki on sitä vastaan. Siinä lyhykäisyydessään elokuvan juoni. Se on niin ihana leffa! Kuulemma tämä perustuu tositarinaan. Samaistuin Billyyn täysin! Suosittelen kaikkia pääsykokeiden kanssa painiskelevia ja omaa tietään etsivien katsomaan tämän leffan. Se antaa valtavasti motivaatiota.


"I don't want a childhood. I want to be a ballet dancer." Billy Elliot

Nauttikaa kevätauringosta! ❤





Love, Milla