tiistai 24. joulukuuta 2013

Feliz navidad

Ennen ja jälkeen joulusiivouksen..

Christmas nails ❤

Rauhallista joulua kaikille! ❤❤

Feliz navidad, feliz navidad, feliz navidad próspero año y felicidad ❤

xoxo

Milanie

lauantai 7. joulukuuta 2013

Go hard or go home!


Joo siis ne mun suunnitelmat ei ihan toiminu :D  hahah en ole todellakaan mikään suunnitelmallinen ihminen :D tai siis asioit on kiva suunnitella, mut on ihan toinen juttu toteuttaa ne :D  Ja muutenki täs on ollu vähä muuta ajateltavaa kun on ollu tenttiä tentin perään.


Go hard or go home! that’s my new motto thanks for the  Hubbman brothers. 


 Tänään olisin todellakin voinu lähtee vaa kotii. Oli aika mitäänsaamaton treeni :O  No aina ei voi voittaa :D  Jostain täytyy alottaa. Tästä tää lähtee!!!
 
 ❤
 
true :)

 
 Mä vaan aloin täs miettii et jospa mä nyt oikeesti ailkaisin tekee hommia tän elämän eteen :D  Ja sit mä mietin myös sellasta, että jotta mä voisin onnistua niissä asioissa mun täytyy pitää itsestäni huolta. :)
 
*****

1. Uni/lepo

  • saan ihan liian vähän unta :( ei ihmekään ettei juuri ole energiaa
2. Venyttely
  • eilisessä juoksutekniikka treenissä vetäjä korosti venyttelyn tärkeyttä, totta kai mä oon aina sen tienny mut se sai mut tajuamaan kuinka tärkeää venyttely oikeesti on :)
 3. Ravinto (hedelmiä,marjoja ja VETTÄ!!! lisää)
  • en haluu tulla taas kipeeks nii pitäs kyl alkaa oikeesti syömään vähän useammin hedelmiä ja marjoja. JA JUODA VETTä!!!!
4. Käsien desinfiointi  
  • pöpöt levii käsien kautta

 Tälläsii ihkui glitter minikäsidesejä tarttu matkaan ameriikan matkalta ❤ vois ottaa ne käyttöön :)) koska eihän se oikeesti oo kovin suuri vaiva kantaa tollast mini purkkii mukana
5.  Training, training, training
6. Studying, studying, studying
      -> tarviiks näit selittää ees selittää :D
*****
 
Motivaatio opiskelun suhteen ollu kadoksissa. Ehkä tää tästä lähtee taas liikkeelle.   Kun siis tosiaan oon aika innoissani siitä että teoreettisen filosofian pääsykoekirja on vaihtunut astetta helpompaan, joka sekään ei kyllä ole helpoimmasta päästä. Mut anyways tajusin just että ei mun tarvii turhaa stressata seuraavasta tentistä, koska mun kannattaa joka tapauksessa mennä uusintaan, mikäs sen parempi treeni pääsykokeisiin kuin tentti samasta kirjasta :D  Että ei se ehkä niin vakavaa ole jos toi eka tentti ei mene niin hyvin :) Kyseinen tentti on siis ensviikon maanantaina ja vielä on aika paljon kahlattavaa...
 
Mut aaaaghhhh tulis jo ne tulokset niistä edellisistä tenteistä. Mutku ei: "Ei tuloksia. Ei suoritustietoja." :(

vois alkaa lukee.. :D
 
 cute ❤
 
 haha like me :P
 
 
 
 
Socrates
 
 
 
 
 Tällaista tänään, aattelin mennä tästä venyttelee :)) 

Mukavaa joulunodotusta kaikille! ❤

xoxo
Milanie
 
P.S. Illan kevennys: