perjantai 31. lokakuuta 2014

Pyöräilyä, kiipelyä ja vloggausta

Moikka taas pitkästä aikaa! Tässä on menny tovi kun olen viimeksi kirjoitellut ja paljon on tapahtunut!

Laittelen paljon kuvia ne kertokoon puolestaan. :)

"Syyslomalla" vietin aikaa kavereiden kanssa.

Niin mikä loma? Mulla on tässä 1,5 vuotta ollu lomaa ja voin kertoa että siinä ajassa lomaan ehtii kyllä kyllästyä :D Mutta onneksi tähän tulee muutos, sillä sain töitä!! Pääsen isän firmaan toimistohommiin. Mulla on kyllä kauhee vaatekriisi koska pukukodina on business casual ja mulla ei ole mitään hajua mitä se meinaa. Mulla ei ole kauheesti siistejä vaatteita. Mutta nyt on hyvä syy ostaa lisää! ;)

Vietin myös viikonlopun AHH-tyttöjen kanssa Nastolassa. Ja kai vois sitten virallisesti sanoa että kuulun nyt AHH- Cycling Teamiin. Tää on aika hienoa!


Linkki sivuille:http://ahhcycling.blogspot.com.es/?m=1


Sieltä löytyy myös lisää kuvia leiriltä ja yksityiskohtaisempaa tarinaa leiristä :)

Joo no tuolla leirillä me ensin perjantaina (10.10.) tutustuttiin kämppään ja käytiin ruokakaupassa. Sitten olikin jo aikaa hämärää ja käytiin reippaalla kävelyllä.

Lauantaina (11.10.) pyöräiltiin Pajulahteen 40 km maastopyörillä. Vähän oli kyllä tekniikka ruosteessa nii meni aikamoiseksi taluttamiseksi. Upouudet suojatkin meni rikki tai ei ne kokonaan rikki menny mutta ne pitäs paikata kun niihin tuli kivasti reikiä :( Mitkään suojat ei kestä Millan käsittelyä :D

Illalla leivottiin, kokkailtiin ja herkuteltiin huoltotiimin kanssa ja suunniteltiin vähän tulevaa.

(kuvaajana Karo)

Sunnuntaina (12.10.) siivottiin kämppä ja ajettiin Vierumäelle. Tarkoitus oli mennä Flow Parkiin. Ei päästy sinne heti ku siellä oli täyttä. Välissä käytiin kävelyllä. Lopulta kahen maissa päästiin Flow Parkiin kipeilemään. Olen kerran aikaisemminkin ollut Flow Parkissa, Turussa pari vuotta sitten. Muistin että se oli paljon hurjempaa. Koska muistan että olin yhessä kohtaa ihan paniikissa ja joku ohjaaja yritti rauhoitella mua. XD Ei toi ollu yhtää nii paha, mutta rankkaa toi kyllä on. Mulla oli käsivoimat ihan lopussa ja ihmettelin miten jotkut pienet menee nii vikkelästi. Yhen radan jouduin kyllä keskeyttää ku se heilu niin paljon nii en tykkänny siitä ja se oli toisiksi vaikein niin en mun käsivoimat ei kyllä olis siihen riiitäny. Toi oli kyllä tosi hauskaa! Käsissä tuntu vielä parin päivän jälkeenkin että jotain oli tullut tehtyä. ;)

1500 numeroa rei'itettiin ja laitettiin mappeihin

18.9. Kytäjällä oli suunnistuksen SM-erikoispitkä. Olin siellä talkoolaisena infossa. Oli kyllä antoisa kokemus! Kaikista työllistävin talkoohomma ja samalla opettavaisin. Numeroiden mapittamisessa oli kyllä hommaa :D yli 7h meillä meni..

Lauantai aamuna oli pakkasta kun saavuttiin kisapaikalle. Päivän mittaan jouduin kyllä luopumaan toppatakista sillä tulosten kiinnittäminen tulostaululle on yllättävän hikistä puuhaa :D

Sitten olen vaan nauttinut syksystä. ❤

Valtiotakin on tullut luettua. Olen jo reilusti yli puolen välin!!

Ja tietty oon katsellut vlogeja! Mun suosikki vloggaajia on: mmiisas, Soikkuu, Pinkku Pinsku, Tume, Ilona Julia, IA MU, Naag ja eedspeaks ! ❤

Tässä on vielä mun pari videoo, jotka olen tehnyt tässä välissä, jos joltain on jäänyt huomaamatta :)

Get ready with me -meikki-ja hiustutoriaali:

http://m.youtube.com/watch?v=f9y9S152UwU

Asiavideo:

http://m.youtube.com/watch?v=pyZw_PpD-WI

Kiitos ihan superpaljon kaikille kymmenelle tilaajalle!! ❤

Mun lonkka oli muuten tässä välissä paremmassa kunnossa. Jostain syystä kuitenkin maanantain spinningissä siinä tuntui kipua. Se oli selvästi kipua, ei sellasta jomotusta niin kuin yleensä. Olen nyt sitten viime päivät levänny ja on ollut muutenkin niin hirveesti kaikkee tekemistä niin en ole ehtinyt treenaamaan. Kai sitä pitää mennä lääkäriin, mutta tuntuu että ne ei mitää tiedä ja kirjottaa Burana kuurin. :/

En tajua mikä tossa lonkassa oikein on :( Haluaisin niin kovasti treenaamaan, mutta en oikein tiedä mitä pystyn tekemään. :/ No toivotaan että se paranis! :)

Ja olen tehnyt päätöksen että jatkan vielä ainakin ensi kauden pyöräsuunnistusta. Täytyy sit vaan kattoo ettei pyöräilykisat mee päällekkäin. Pyöräsuunnistus ja maantiepyöräily tukevat toisiaan lajeina ja mun mielestä ne ei sulje toisiaan pois. Päinvastoin ne monipuolistavat harjoittelua. + suunnistuksesta ei pääse eroon ;P

Tietysti sitähän vois "lopettaa huipulla" mutta en mä kykene sellaseen koska tosta hyvästä menestyksestä on tullut paljon itsevarmuutta ja vihdoin mulla on hyvä suoritus johon verrata muita suorituksia. Ja tota kautta saan taas lisää itsevarmuutta kun muistelen että: "Siellä vedin hyvin miks en siis nytkin" tms. Rehellisesti voin sanoa että puhtaat suoritukset ok meikäläiseltä ollut vähissä. Kaudessa ehkä yks jos sitäkään on saattanu tulla... Ja jokainen voi laskea kuin paljon kisoja parhaimmillaan on.. Mutta SM-kisa menestys on tuonut valtavasti lisää itsevarmuutta. :)



Hurjaa Halloweenia kaikille!🎃


Love, Milla ❤



keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa



"Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa."

"Itku pitkästä ilosta."

Viime keskiviikkona kävi sitten niin että lonkka tais revähtää tai venähtää, whatever mutta siihen sattuu. Aivan samalla tavalla kuin viime vuonna. Mielestäni lämmittelin ihan hyvin. Pyöräilin aika lailla täysii treeneihin. Sitten verkattiin yksi kierros kenttää ympäri ja tehtii kaikkii polvennosto ja pakarajuoksuja yms yms. Siinä tuli jo hikikin. Sitten toisella kierroksella oli aluks venytys tyyppistä. Ja sitten kaksi kiihtyvää vetoa. Ensimmäisessä vedossa jotai puf vaan tapahtu ja siihen rupes sattuu. Sen jälkeen tein mitä pystyin treeneissä. Vähän sellasta huoltavaa. Lonkan pyörittelyä. Aitojen ylitystä rauhallisesti. 

Jäi lauantain pysu kisat väliin :/ Just kun aattelin hyödyntää hyvän kisavireen niin eiköhän sitten tapahdu jotain tällasta. En tiiä pitääkö tässä mennä lääkäriin. Mutta selvää ainakin on että nyt on totaalilepo jaloille varmaa pari viikkoa ja sit sen jälkee pitää kattoo pystyykö polkee. Mutta jos tää kipu pahenee nii sitten tottakai ehdottomasti lääkäriin.

Tää kausi olikin liian hyvää ollakseen totta. Ei juuri sairasteluja. Ei juuri loukkaantumisia. No urheilija ei tervettä päivää näe :/ 

Olen nyt sitten levännyt viikon. Lauantaina kävin kokeilemassa pyöräilyä varovasti ja ihan hyvin sujui. Päivittäin kuitenkin jomottaa ajoittain. Eilen olin kaverin kanssa pidemmällä pyörälenkillä Riihimäellä. Käytiin siellä lounaalla Feniks Caféssa ja poljettii takas. 

Tänäänkin taas vähän jomotti vielä jalkaa. Toivotaan että se parantuisi. Pitää varmaan muuten mennä siellä lääkärissä käymään. 


Tässä kuvia viikolta:


Mantelikala


Askartelua
Nepalilaisessa iskän kanssa
RANCH -dippiä  ja Vain elämää ❤
Maanantaina mustikassa
Sudenkorento
Leivoin äidille sen synttäripäivänä maanantaina sitruuna kuppikakkuja
Eilinen salaattilounas Feniksissä

Syksy, hämärtyvät illat ja kynttilät ❤

Uusi  vlogi-video nyt tubessa!! Aiheena unelmat! ❤


Kuvasin tuon sillä viikolla kun oli SM-kisat. En ehkä enää ajattele niin yksiselitteisesti etteikö musta voisi tulla pyöräsuunnistajaa. Mutta faktaa on se että en enää nauti suunnistamisesta samalla tavalla kuin ennen ja suunnistuksesta on mulle enemmän haittaa kuin hyötyä. Olen kyllä kallistumassa pyöräilyn puoleen. Toisaalta eipä pyöräsuunnistus harjoittelu sulje pois pyöräilyä. Ainut tietysti jos kisat sattuu päällekäin. Toisaalta ens vuonna olen pääsarjassa... Kaikki on vielä siis auki.


Tunnelmallisia syysiltoja kaikille!  <3

Love, Milla