maanantai 24. maaliskuuta 2014

Home sweet home

Nyt ollaan kotiuduttu ja arki on alkanut taas pyörimään. Viikon rasituksistakin on toivottu. Tässä tunnelmia lauantailta:

Vikat selfiet hotellilta. Saatiin pojilta muffinsseja, omnom! Piti valvoa koko yö, mutta ei jaksettukaan. Katottiin mm. Tumen videoita ❤ Jätettiin siivoojille lappuja.. Heh hauskaa oli :D

Vikat selfiet hotellilta. Saatiin pojilta muffinsseja, omnom! Piti valvoa koko yö, mutta ei jaksettukaan. Katottiin mm. Tumen videoita ❤ Jätettiin siivoojille lappuja.. Heh hauskaa oli :D

#selfie

Hyvästi Portugali! Adeus!

Suomen kamaralla!

Lentokentällä

Kotona

#100happydays #day13, pullaa ja uutta minttuteetä, nam!

Simpukkakaulakoru itse poimitusta näkinkengästä. Löysin monta näkinkenkää joissa on valmiina reikä, oi ne on niin täydellisiä riipuksiksi. Helmet ja nauha löytyivät äidin askartelutarvike varastosta.

Kauhea kulttuurishokki. Koskaan aikaisemmin ei ole kotiin päin tullessa tullut kulttuurishokkia, saati viikon matkalta. Mutta nyt tosiaan tuli. Suomi tuntuu niin ankealta. Siellä oli niin kauniit maisemat, meri, söpöt ränsistyneet talot, yatävälliset paikalliset, hiljaisuus, treenit..Täällä odottaa arki ja pääsykokeet. Huoh, en jaksais :D Mutta ehkä tää shokki tästä laantuu.

On myös jännä miten opin hiukan ymmärtämään portugalia. Aluksi portugali kuulosti lähinnä venäjältä ja vain aavistuksen espanjalta, ääntämisessä vaib on enemmän s- ja z-äänteitä. Viimeisinä päivinä aloin saamaan selvää sanoista, en tietenkään tiennyt läheskään kaikista mitä ne tarkoittaa suomeksi. Espanjan opiskelusta on ollut hyötyä. Italiassa ja Portugalissa olen pärjännyt turistisanastolla, joka on helppoa kun osaa espanjaa. Ja tietty englannilla pärjää aina, mutta viime vuonna Espanjassa tuli tilanne että ravintolan ulkopuolella lista oli englanniksi, mutta sisällä heillä ei ollutkaan tarjota englanninkielistä listaa. Ja juuri sinä päivänä unohdin sanakirjan kämpille. Siinä oli pakko selviytyä espanjalla, kun tarjoilija ei juuri englantia puhunut. Emme olisi varmaan selvinneet jos en olisi osannut espanjaa. Kielitaidosta todella on hyötyä.

Kielistä ja matkustamisesta vielä, mun mielestä on tylsää matkustaa maahan jonka paikallista kieltä ei ymmärrä. Sen takia mulla on aina sanakirja mukana. Ja mieluiten matkustan Välimeren alueelle jossa pärjään espanjalla. Haluan nimittäin kehittää espanjan taitojani. Englantia osaan ihan riittävästi, sitä on vaikea unohtaa, mutta espanja on jo nyt ruosteessa. Haluan kuitenkin säilyttää kielitaidon. :)

Olen aikeissa muokata blogiani parempaan suuntaan. Uusi banneri on tulossa, ehkä taustankin voisi vaihtaa. Kaipaankin teiltä lukijoilta nyt mielipiteitä: Onko kuvia liikaa/liian vähän? Onko tekstiä liikaa/liian vähän? Pitäisikö alkaa tekemään myös videoita? Onko sisältö mielenkiintoista? Mistä pidätte ja mistä ette? Mitä mieltä ulkoasusta? Postaustoiveita? Muuta? Kommentoikaa! Blogini pysyy kuitenkin treeniblogina, muotibloggaajaksi tai "lifestyle"bloggaajaksi en ole ryhtymässä.

Aurinkoista kevättä kaikille!

Love, Milla ❤

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Treasure

Moikka mooi! :)

Vika päivä! En kestä!

Aamutreeni pitkämatka. Tosin minä tein vain karttaretken.

Kuvia karttaretkeltä

I love orienteering ❤

Kuvailua sateessa ❤

Alkukeitto: Sopa de Legumes
Pääruoka: Bife com arroz e ervilhas e salada
Jälkiruoka: Café flan e kiwis

Ihana reissu ❤ Kiitos matkatovereille!
Huomenna 4:30 pitää olla autoilla.. Lento lähtee joskus 9 jälkeen.

Boa noite!

Love, Milla

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Você poderia nos trazer uma touca de banho?

Täällä päin maailmaa sitä ollaan

Laitan nyt paljon kuvia kun en jaksa kirjoittaa niin paljoa.

Maanantai:

1. Aamutreeni
2. Väylä
3. Beach

Tiistai:

Morning shopping : 2 kengät, toppi, bikinien yläosa, pinkit pyöräilyhanskat, jalkapallosukat (suunnistussukiksi)

I'm very good fashion blogger..

Beach again ;)

Tällaisissa maisemissa suunnistettiin sprintti. Eli käytännössä mäkeä, portaita ja kujia ylös alas. Rankkaa oli, mutta oli se sen arvoista, niin upee miljöö oli. Oli hienoo mennä toka vikalle rastille Anni-Maija Fincken kannoilla. Valitettavasti jäätiin sille... :D

Our hotel. Ja näkymä "partsilta"

Keskiviikko: Vuori päivä

1. Päivän pelastus: kuivashampoo ❤. Kippis! Trying to study

2. Maastokuvia

3. Viimeinen rasti!

4. Suunta huipulle

5. Random kuvia

Nilkka nyrjähti, joten viilensin sitä ojassa

Suunta huipulle

^random kuvia + lounas ravintola

Torstai:

Running, gym & swimming

Vamos a la playa!!

Vetoharjoitus.

P.S. Saatiin Måren kanssa yhteiskuva ;)

Omg huomenna pitää jo pakata!! :0

Täällä on tosi ihanaa ollut. Oon ihan rakastunut Portugaliin. ❤

Lihakset on jumissa, joka paikka on naarmuilla, nilkka nyrjähti ja sääri on kipeä mutta hauskaa on ollut. Ja suunnistusta enemmän kuin tarpeeksi. Urheilijan elämää. ❤

Sää on suosinut. Lämmintä on ollut. Tänään oli kylmin päivä ehkä noin +16.

En haluu palata kylmään Suomeen.

HyRa:n uusi maja? Vähän vaan pitäis kunnostaa. Mut kelpais mulle. :D

Boa noite! ❤



Love, Milla

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Pikapostaus poksi poksi

Pikkulinnut kertoivat että Suomesta oli kuulunut valitusta kun sanoin eilisessä postauksessa kyllästyneeni. Pahoittelen mahdollista väärinkäsitystä. En todellakaan ole kyllästynyt suunistamiseen täällä, kyse ei ole siitä. Olin vain närkästynyt pummailuun ja siihen että olen niin surkea. Varmasti jokaista suunnistajaa voisi harmittaa jos kolmea peräkkäistä rastia ei löydä. Harmi jos joku kotopuolessa sai nyt väärän kuvan.

Täällä on oikeesti ihanaa. On kiva päästä pitkästä aikaa suunnistamaan. Sääkin on suosinut meitä. Nyt pitää paikkailla kamppeita iltapäiväntreeniä varten. Adeus!

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pummailua Portugalissa

Óla aquí estamos! Täällä ollaan! :)

Pakoon lunta. Paitsi oikeesti harmittaa kun haluaisin kovasti hiihtämään kun tänä talvena olen hiihtänyt max 10km..

Lentokoneessa

Automatka alkaa

Huoltiseväät

Hotellihuone

Bom dia Portugal!

Löysin 5 rastia 9:stä... Lopulta kyllästyin ja rupesin kuvailemaan :D sen jälkeen 2 vikaa rastia löytyi. Ihan jees maasto. Paljon korkeaa pensaikkoa. Polut heikkoja.

Sääri kesti. Tukkoisuuskin paranemaan päin. Nilkassa vähän tuntui jotain, mutta se varmaan johtui siitä etten ole pitkään aikaan juossut metsässä (tai juossut ylipäätään)

After training

Kauniit merimaisemat! Päivällä lämpötila +21. Iltapäivällä viileni ja oli sumua kun oltiin lenkillä. Meren rannalla juokseminen ilman kenkiä oli mahtavaa. Teki hyvää verenkierrolle ja saatiin samalla jalkakuorinta. Atlantin vesi oli kyllä kylmää. Sinne ei kyllä taideta mennä uimaan, aallotkin oli valtavat. Oli siellä muutama surffari, pari auringonottajaa ja paljon kalastajia. Iltalenkillä nähtiin paikallinen pikkulapsi toppatakissa samalla kun me juostiin shortseissa...

Beach selfie

Oikealla päivällinen: duck rise and bacon & soup. Lounas: soup, codfish & rise pudding.

Jalkakylpy ❤

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Wake me up when it's all over

Vähän ikävää takapakkia tuli taas vaihteeksi. Kurkku on nimittäin kipeä. No olinhan ehtinyt olla terve jo puoli vuotta niin jo oli aikakin. Olen pitänyt totaalilepoa urheilusta, syönyt bafucinia ja mynthoneita sekä juonut teetä  & kuumaa kaakaota. Näillä eväillä jos kipu ei lähde niin on kyllä ihme. Vähän jänskättää tosiaan miten Portugalissa käy. Miks mulle aina sattuu kaikkea? Juuri kun sääri oli parantunut niin piti sit tulla kurkkukipu -,-


Näiden pitäs taltuttaa kurkkukipu :)


#100happydays #day1

Aloitin tosiaan tiistaina 100 Happy Days -haasteen. Eli sadan päivän ajan täytyy jakaa someen kuva päivän onnellisimmasta hetkestä hashtagilla #100happydays. Mun pitäs kyllä vähentää sometusta mutta tähän haasteeseen en voinut olla ryhtymättä. Oon kuullu tästä vain hyvää palautetta. Uskon ja toivon että elämänlaatu paranee tän myötä. :)


#100happydays #day2 ❤: had a good time with friends



1. & 2. Köyhän miehen herkut a la Milla.
3. #100happydays #day3:
 todella ystävällinen tarjoilija Arnoldsissa :)


Näin mä teen ❤


Yep ❤


Jäiiks


So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost
- Avicii


Joo tiedän vanha biisi, mutta mä nyt muutenkin hehkutan aina kaikki biisei myöhäs ja tää on hyvä biisi. Niin hyvät sanoitukset. ❤ Siis just tolta musta tuntuu. Haluisin vaan kelaa siihen hetkeen kun olen parantunut kokonaan ja siihen kun vastoinkäymiset olis voitettu. Mutta elämä taitaa mennä niin että aina tulee uusia vastoinkäymisiä. Mutta siinä vaiheessa kun niitä lyhyen ajan sisään tulee paljon rupee vähän ketuttaa.

Toistaiseksi kurkkukipu näyttää menevän ohitse. Taktiikka toimi. Mutta vähän mietityttää toi treenileiri. Miten jalka kestää ja pysynkö terveenä. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin. :)

Huh tänää on vielä vaikka kuinka paljon tehtävää. Kauheesti pakkailua. Kaikki on hukassa.. Urheilukengät vie varmaan puolet matkalaukusta eikä miljoonien urheiluvaatteiden takii mahu paljoo normivaatteita pakko pärjää esim. vain yksillä normikengillä. D: Aina sama juttu kun lähtee jonnekin leirille, nyt viel korostuu kun lennetään ulkomaille. Ehkä tästäkin selvitään, haha. :D

Urheilullista loppuviikkoa kaikille!

Love, Milla