torstai 28. marraskuuta 2013

Training, reading, training, reading...

Heipsan! Tänään olin Esport Centerissä aamulenkillä samoin kuin tiistaina :) näin saa paljon enemmän aikaiseksi kaikkea, kun normaalisti herään vasta ysiltä :D

Sitten suunnistin Tapiolan kirjastoon.

Maanantaina on uusintatentti, pitää yrittää lukea siihen.

Tällä kännykän blogi sovelluksella on vaikea kirjottaa, joten vasta illalla kerron miten mun elämäntapa haasteet on menny :)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! ❤

Xoxo
Milanie

tiistai 12. marraskuuta 2013

Live your life like every day is the last

Tomorrow starts my new life! I have no idea how many times I have said that, but this time I do really mean what I say. I promise!

Mun elämä ei oikeasti ole niin hohdokasta, kuin miltä se ehkä blogin välityksellä on saattanut vaikuttaa. Suoraan sanottuna tää on ollu rankimpia vuosia mun elämässä. En vaan ole viittinyt kauheesti angstailla tänne kun tätä lukee myös mummit ja kummin kaimat. :D

Mä vaan tajusin tänään et mun täytyy alkaa oikeesti tekemään jotain eikä vaan jossitella. Oon tullu riippuvaiseksi tietokoneesta ja älypuhelimesta, surffailu on mun tapa lievittää pahaa oloa, mutta se tekee hallaa yöunille. Täytyy siis vieroittautua siitä. Sen lisäksi mun täytyy oikeesti alkaa kiinnittää juomiseen huomiota, nyt en tarkoita siis alkoholia :D Vaan siis ihan vettä haha :D Juon aivan liian vähän ja jo se vaikuttaa vireystasoon. Lisäksi mun täytyy lisätä ruokavalioon hedelmiä ja marjoja, nykyään syön niitä liian harvoin. Ja ei siis ihme että sairastun helposti flunssiin. Kuulostaa aika isolta urakalta, kerralla se ei varmasti onnistu, mutta ehkä osissa.

1. vko (46.)
Vesi ja hedelmä. Tavoite saada juotua 1,5 litran vesipullo päivän aikana. (+ ruoka juomat = 2 l päivänsaantisuositus). Pari päivää tätä ja kun se lähtee rullaamaan niin hedelmiä ja marjoja aamu-, väli -ja iltapalaksi.

2. vko (47.)
Nukkumaan aikaisin. Kännykkä olkkariin yöksi ja oikea herätyskello käyttöön. ( +1.)

3. vko (48.)
Venyttely!! ja nilkkajumppa joka päivä
(+ 1. & 2.)

4 vko (49.)
Herätys aikaisin joka päivä ja kaksi treeniä/pvä. (alkaa 3.12.) [+ 1. & 2. & 3. ]

5. vko (50.)
Check. Katsotaan miten uudet elämäntavat ovat lähteneet käyntiin. Viimeistään tällöin on luvassa postaus.

p.s. ei toki yhtää monimutkainen suunnitelma :D


Tähän väliin mun tän hetken lempibiisit:

http://m.youtube.com/watch?v=p32sJ35DAgQ

http://m.youtube.com/watch?v=9mNTtosgSPQ

http://m.youtube.com/watch?v=HbEqCRoxiLA

http://m.youtube.com/watch?v=SYTqLbfoGfE


Kiva jos joku jakso kuunnella noi mulle tärkeet biisit :)) Päätelkää niistä mitä lystäättet. Linkitys valitettavasti on mikä on, kun en saa kännykällä videoita suoraan tähän.


Todellakin selviän tästä kaikesta ja näyttän koko maailmalle mistä mut on tehty!!! Tää video kosketti mua todella syvästi:

http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/1374692-pekka-hyysalo-kertoo-koskettavan-selviytymistarinansa---katso-haastattelu



"Love lights your way through the night"


Elämän pieniä iloja ❤


"I live my life like every day is the last"




Ehkä tää auttaa kun olen tällein julkisesti luvannut muuttaa elämäntapoja, niin sitten niistä tulee pidettyä kiinni. Hope so. :) Ainakin keväällä sain todella paljon lisää motivaatiota kun perustin tän blogin. :)

Sen ainakin olen tässä huomannut, että negatiivinen ajattelutapa ei sovi mulle. Se on aivan liian kuluttavaa ja vie kaiken energian. Välillä tuntuu että olen naiivi optimisti joka pettyy tämän tästä, mutta ehkä sen takia jaksan aina nousta jaloilleni. :D Ehkä tää elämä lähtee tästä taas rullaamaan. :)


Mukavaa viikkoa kaikille! :) Nauttikaa elämästä! ❤

Xoxo,
Milanie

perjantai 8. marraskuuta 2013

Biking towards the dreams?

Pitäsköhän sitä vakavasti alkaa harkitsemaan lajin vaihtoa. En jaksa näitä jalkavammoja. Milloin on nilkassa vikaa ja milloin lonkassa. Tietysti pyöräsuunnistuksessa on omat riskinsä. Mutta siinä lajissa mun menestymis mahdollisuudet on paremmat. Siitä osoituksena SM-plaketti. Perusuunnistuksessa en varmaa monee vuoteen voi saavuttaa moista. (Toki pysu:ssa kilpailijoita on reilusti vähemmän.) Mun kaltainen ihminen tarvitsee kuitenkin positiivisia kokemuksia, mä en jaksa näitä jatkuvia epäonnistumisia. Siihen päälle viel loukkaantumiset nii... 

Viime viikonloppuna oli siis Raatojuoksu Sipoossa. Olin siis ilmoittautunut 10km vaikealle. Jo ykkösrastille mentäessä nilkassa tuntui kipua. Myös mannassa ja  halikossa nilkka kipeyty. Epäilin, että se olisi voinut johtua väärästä teippauksesta, sillä viime viikon Tuusula-rogainingissa en teipannu ja jalka kesti koko matkan. En tosiaan tiedä mikä siinä on. Ei se kipu oikeastaan taida olla nilkassa, vaan jossain jänteessä tuossa sisäsyrjällä.  Eilen kävin fysioteraperutilla, mulle tehtiin lihastasapainon kartotusta. Jalkaholvi on madaltunut, rintakehän asento on väärä, ja niistä vissiin aiheutuu painetta sisäsyrjälle ja siitä tulee kipua. Näin ymmärsin :D Sain paljon jumppaohjeita miten sen sais kuntoon :)

 
"Elämä ajaa ohi kohta
Joten skippaa se kotisohva
Myöhemminkin ehtii lepää
Turhaan enää stressii vetää
Ihan näätää jäädä hyytyy
Tai painaa päätä tyynyy
Nyt mennää täysii, koneet käyntiin
 BOOM KAH, BOOM BOOM KAH!
Ei jäädä himaan jumittaa
Joten hei tehään mitä huvittaa
Missä nähään, mis on tänään
 BOOM KAH, BOOM BOOM KAH!
Missä nähään, mis on tänään
 BOOM KAH BOOM BOOM KAH!"
 
Robin on niin oikeessa!! ❤
 
 
Pikku hiljaa opiskelut avoimessa yliopistossa on alkanu maistua. Englanninkieliset artikkelit tuottaa kuitenkin vaikeuksia. Mulla on ollu jo monta viikkoo silleen että en ole jaksanu lukee yhtää ja sillon ku olen vaivautunu lukee niin turhauduin englanninkielisten tekstien vaikeudesta. Oli kuitenkin tossa yksi päivä ihana huomata kuinka sitten vaan uppouduin siihen tekstiin ja vietin monta tuntia kirjastossa, jättäen lounaan väliin :D  Se alottamien on aina vaan niin vaikeeta!  Tästä tää lähtee :) Huomasin myös ilokseni että teoreettisen filosofian valintakoekirja on vaihtunut Lammenrannan Tietoteoriaan, mikä on mun kannalta hyvä juttu. Edellinen kirja oli G.H. von Wrightin Logiikka, filosofia ja kieli, joka oli mulle todella vaikeaa luettavaa. Mikä parasta, seuraavalla kurssilla meillä on luettavana mikäs muukaan kuin Tietoteoria!! Mahtavaa! Mun mahkut päästä sisään kasvaa :) :)
Nyt vois mennä lukee, tentit lähestyy uhkaavaa tahtia :D
 
Ihanaa marraskuuta kaikille! ❤
 
xoxo,
Milanie