sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Haasteviikko I: Follow your dreams, not someone else's

Viikko on vierähtänyt ja on aika kirjata treenit ylös.
MA
  • Spinning 90 min PK1-2 sis. karttaharjoitus 50min (karttana Erikoispitkä 2013 H45)

TI
  • Gainomax treeni + käsipaino-ohjelma VOIMA 40min
  • Spinning 90min PK2 + VK1 spurtteja

http://gainomax.com/fi/ajankohtaista/treenaa-kuin-olympiaurheilija
/
Todella hyvä treeniohjelma! Lämppänä olen tehnyt yhden biisin ajan kuivaharjoitteluna tasatyöntöä, lisäks haarahyppyjä ja muita hyppelyjä. Tietenkään mulla ei ole kotona 2.kohdan laitetta, mutta on tuo tarpeeksi rankka muutenkin.

Tässä käsitreeni:

http://www.fit.fi/trash/kiinteat-kasivarret/2235


TO
  • Ratajuoksu VK1-2,  60 min (sis. verkat) @ Esport Center/Ratiopharm Arena

(Ei tehty loppuspurtteja)

 
PE
  • salivuoro: lämpät, kuntopiiri, juoksutekniikka, spurtteja, venyttelyt 60min

LA
  • Testijuoksu VK2-MK, 4km (22:42) nyt 23:50?

SU
  • Sauvakävely PK1 (lopussa PK2) 60min
  • Jooga 40 min
Soijaa pukkaa

Treeni musaa ❤
 
Trying to study

Smoothie + pirtelö = ❤

Nails ❤
#marmorointia ei enää ikinä

Sellainen viikko tällä kertaa. Motivaatio on taas kasvussa. Jospa tulevalla viikolla sais enemmän kahen treenin päiviä :) Ja lunta vois sataa lisää, meikä haluaa hiihtämään!

Ja tosiaan tuosta spinning karttaharjoituksesta, niin sen on tarkoitus olla kuivaharjoittelua pyöräsuunnistukselle. Yllättävän puuduttavaa oli kyllä 50min tuijottaa karttaa, mutta ihan kivaa vaihtelua spinningiin. :)




Mukavaa talvi-iltaa kaikille! ❤

Love, Milla

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet treenit

Kännykän HBlog sovelluksen kanssa oli ongelmia. Tallensin päivityksen luonnoksiin, mutta se ei enää näkynyt oikeanlaisena eikä koneella näkynyt mitään :( Pitää aloittaa siis alusta.

Joo elikkäs  oon tässä aajatellu eetä nyt neljän viikon ajan postaisin kerran viikkoon kuluvan viikon treenit :)  Tää on tällainen kokeilu.

 Jokunen aika sitten meillä on seuran leiri Vierumäellä ja siellä mun motivaatio lähti kasvuun. Uskon että tästä vuodesta tulee vielä hyvä suunnistuksellisesti. :) En ole liki puoleen vuoteen ollu kipeenä!! Tai no tänäää tuntu vähän kurkussa niin pidin lepopäivän. Toivon että se lähtee pian pois. Vähän teetä nassuun niin eiköhän se siitä :)

 Myös motivaationi opiskelun suhteen on lisääntynyt. Luentokaverit tiesi kertoa että monet tekee sillä tavalla että hakevat ykkösenä teoreettiseen filosofiaan (humanistinen tdk) ja tokana estetiikkaan (taiteen filosofia, myös humanistinen tdk), sinne on kuulemma helpompi päästä. Tai no helppo ja helppo hakijoita sinne oli viime vuonna n.280 ja sisään otettii 8.. mut mut  koe on varmasti huomattavasti helpompi kuin filosofian koe :) Ajattelin hakea ykkösenä just tonne teoreettiseen  ja tokana varmaan tonne estetiikkaan. Kolmatta paikkaa en tiedä. Ehkä käytännölliseen filsofiaa tai sit Tampereelle filosofiaa lukemaan, mutta toi Tampere ei enää kiinnosta niin paljoo :D

Nyt täytyy kyllä yrittää satsata noihin pääsykokeisiin. Mut nää avoimen kurssikokeet kyl  aiheuttaa päänvaivaa :/  Mutta mun on pakko päästä sisään koska en kestäis toista välivuotta :/  Täytyy vaan yrittää prioirisoida. Ei kai se nii vakavaa ole jos ei pääse kaikista avoimen kursseista läpi. Pääasia olis että edes pääsisin sinne yliopistoon. Mulle on iha sama jos joutusin sit käymää samat kurssit uudestaa. Ku vaikka feilaisin nää kurssit nii kyllä näistä on ollu hyötyä, jos olisin ollu vaan kotona en kuitenkaa olis lukenu tänkään vertaa filosofiaa.


Piti ottaa ilo irti pitkistä hiuksista, vikana iltana kokeilin kaikkii ihanii kampauksii. Tässä yksi :) Mummon retro jakku❤ 

Jälkeen                                     Ennen


Lauantaina 15 asteen pakkasessa korttelirasteilla. Hieno keli oli❤




Jalkakylpy ulkoilun jälkeen, parhautta❤

Relax




Siinä nyt jotain kuvia. Nyt pitää keskittyy luentoon. Adíos!

Sunnuntaina tosiaan luvassa lisää, siihen asti näkemiin!




Mukavaa illan jatkoa kaikille! ❤

Love, Milla