sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kosmetiikkasuosikkini

Ajattelin koota tähän tämän hetken kosmetiikkasuosikkejani.

The Body Shop - Sweet Lemon Whip Body Lotion vartalovoide. Tää on mun lempi body shop tuoksu! Rakastan sitruunan tuoksua <3

Yves Rocher - Apricot Fruityb Scrub kasvokuorinta. Hellävarainen kuorinta ja ihana tuoksu. Monet kuorinnat on aika tujuja mun iholle, mutta tää toimii.

Yves Rocher - Nutrive Végétal 24h Comfort Nourishing Cream kosteuttava päivä-/yövoide kuivalle iholle. Tää uusi tuttavuus jää ehdottomasti vakiokäyttöön. Näin talvella tää kosteuttaa hyvin mun ihoa.

Cattier Paris - Solution Micellaire Démaquillante, Misellivesi. Tämä on uusi tuttavuus. Oon käyttäny tätä viikon ja tää on ihan super loistava! Sopii hyvin mun herkälle ja couperoottiselle iholle. Poistaa silmämeikin hellävaraisesti. Plussaa luonnonmukaisuudesta.

Mandorla Viso - Latte Detergente & Tonico puhdistusmaito. Ihanan hellävarainen puhdistustuote. Sain tän Italiasta tuliaisina.

Ole Hyvä Shampoo Rasittuneet & käsitellyt hiukset, puolukka-vadelma-mansikka. Aloin käyttämään luomushampoota kun joulun alla tavallista perus garnier fructis shampoota meni silmään. Koko päivän silmä oli arka vaikka huuhtelin kunnolla. On ennenkin shampoota menny silmään mutta koskaan aikaisemmin ei silmään ole sattunu niin paljon. Olen ollut tyytyväinen tähän. Ehkä tää rasvottaa vähän hiuksia, vois kokeilla jotai toista saman merkib tuotetta. Luomushampoota käytän jatkossa tästä eteenpäin. Plussaa myös siitä että tän voi käydä täyttämässä kun loppuu ei tule turhaa muovijätettä.

Parisienne Italia - Semi Di Lino Cristalli Liquidi hiusöljy. Ensimmäinen hiusöljy mitä olen kokeillut. Sain tän myös Italiasta. Tykkään paljon. Aluksi en tajunnu että hiusöljyä kuuluu laittaa vaan latvoihin. Tuo ihanaa kiiltoa hiuksiin.

L'occitane - Beurre De Karite Shea Butter sheavoi. Käytän tätä huulivoiteena ja joskus hätävarana kuiville käsille. Ostin tän pari vuotta sitten Espanjasta ja yhä vaan kestää. Myyjä sanoi että tätä voi käyttää huulien lisäksi myös käsiin. Ja miksei koska 100% sheavoita. Samaa tavaraa on niissä isommissakin purkeissa. Tää on kätevä matkalla. Sillon kyseisellä Espanjan reissulla sain paljon naarmuja piikkipuskista tää hoiti hyvin haavoja kun ei ollut mitää bepanthenia mukana.

EOS - Lip Balm Melon huulivoide. Ihanan ylellinen mattainen mutta samalla kosteuttava huulivoide.

Sensai - 38C Lenghtening? Mascara Brown. Paras "vedenkestävä" ripsari mitä olen käyttäny. Poistaminen on hellävaraista, en ole löytänyt toista yhtä helposti lähtevää ja olen kokeillut monia vedenkestäviä. Tää pysyy hyvin eikä valu. Puhdistamiseen tarvii vain lämmintä vettä. Kuivutessaan puhdistaminen hankaloituu, mutta silti puhdistaminen on hellävaraisempaa ja helpompaa kuin normituotteilla. Esim lumenen vedenkestävä (blueberry) ei lähde mun ripsistä edes lumenen omilla puhdistus tuotteilla. Kaiken maaliman myrkkyjä kokeilin ja puolituntii piti aina tapella ja silti ei lähteny kokonaan. Oliiviöljy oli ainoa mikä toimi mutta aika hankalaa oli sen kanssa läträtä. Nyt pitäs ostaa uusi sensai, mutta ne on aika kalliita nii en tiiä ostanko. Oon nyt tykänny ruskeesta ripsarista mun toinenkin ripsari on vähän sellanen lilahtavan musta. Täysin mustaa en ole käyttäny 10kk. Nää on vähän luonnollisempia sävyjä niin tykkään niistä siks.

Sante - Eyeshadow Trio no. 2 - lilansävyinen luomiväritrio. Tykkään tästä tosi paljon. Pysyy kohtuullisesti ilman pohjustustakin, pohjustuksen kanssa oikein hyvin. Näissä on sopivasti pihmenttiä. Toisen värinen paketti olisi ollut kiva mutta sen vaaleanpunainen ei ollut kovin pigmenttinen. Tää kuitenkin on niin otin tän. Ja muutenkin tykkään lilasta koska se korostaa mun vihreitä silmiä. Plussaa ihanasta tuoksusta ja ylellisestä pakkauksesta. Tää on myös melkei saman värinen kuin mun vuosi sitten baarireissulla hukkunu kikon paletti. R.I.P.

Flow Kosmetiikka - mineraalimeikkipuuteri sävy Ivory. Tää on mun uusi suosikki. Aikaisemmin mulla oli käytössä Gayan minetaalipuuteri ja tykkäsin siitä paljon. Sitten se loppu ja mietin raaskinko ostaa tän. Lopulta vuoden vaihteessa päätin tän ostaa. Mun iho on voinut paljon paremmin sen jälkeen. Toimistotyössä on kiva näyttää siistiltä niin on melkei pakko meikata, ei joka päivä jaksa laittaa pakkelikerrosta. Ja vaikka alussa hehkutin sitä Vichyn Dermablendia, niin se ei kuitenkaan sovi mun iholle. Se on ihan liian rasvainen. Eikä loppupeleissä yhtään niin peittävä kuin Blasco. Tää peittää sopivasti mun vähäiset näpyt ja peittää luonnollisesti mun punoituksen. Olen oppinut arvostamaan mun punaisia poskia. Ei kulu rahaa poskipuniin. xD Huomasin että tää todella on mun iholle parempi, nimittäin kun yhtenä kiireisenä päivänä laitoin dermablendia niin heti seuraavana päivänä tuli näppyjä.. Kun siirryin luomu mineraalipuuteriin niin näpyt on pysyny paremmin poissa. Plussaa siitä että tää on paikallinen tuote, luomua ja kätevä korkki joka estää jauheen leviämisen meikkipussiin. Miinusta muovikannesta. Gayan puinen iso kansi oli kätevämpi sitä pystyi levittää ilman pöytään kopauttamista tätä ei. Mutta tää on pieni haitta. Tykkään tästä niin paljon!

Bellaoggi Italia - My Primer 3 + Base Trucco meikin pohjustusvoide. Käytän tätä aina juhlissa ja silloin kun haluan kestävämmän meikin. Dermablediä (kiinteämeikkivoide) käytettäessä must have. Toimii myös silmämeikin pohjustukseen. Myöskin Italiasta saatu.

Rexona Women - Maximum protection clean scent antiperspirantti. Paras antiperpirantti jota olen käyttänyt. Nykyään voin käyttää T-paitoja ilman pelkoa hikiläikistä. Miinuspuolena yli 10€ hinta ja että varsinkin mustat vaattet tulee valkosiks. Pitäs kai antaa tän kuivuu kunnolla. Mutta tää rexona on paras kaikista deodoranteista ja antiperspiranteista mitä oon kokeillu.

Mutta nyt oon siirtymässä luonnon kosmetiikkaan niin haluaisin kokeilla jotai luomudödöä, mutta mietityttää toimiiko ne..




Tällainen postaus tällä kertaa toivottavasti piditte! Hyvää päivän jatkoa! :)



Love, Milla ❤

perjantai 20. helmikuuta 2015

Disney on Ice ja kuulumisia


Tervepä terve taas pitkästä aikaa!


Mulla on ollut tässä aika paljon kiireitä, niin en ole ehtinyt päivittelemään kuulumisia. Työkiireet jatkuu ihan huhtikuuhun asti, lisäksi pitäisi pääsykokeisiin lukea ja vielä treenatakin. Koko kevät tulee olemaan aikataulujen kanssa taiteilua. Bloggaaminen ja tai ainakin vloggaaminen jää siis tauolle. Blogia yritän välillä päivittää, mutta en uskalla luvata yhtään millon tulee seuraava video.

 
Tässä viimeisin video. Vähän asiallisempaa settiä tällä kertaa. En valitettavasti saa tällä tabletilla kivaa linkkiä, toi saa kelvata.




 
Treenailua

Pääsin muuten vihdoin viime viikolla juoksemaan ja jalka kesti!! Harmi vaan että tulin kipeeksi, flunssaa on ollu kotona liikkeellä. Mutta tää oli silti paras kuuden viikon treeniputki mitä mulla on koskaan ollu! :) Nyt alkaa kurkku kipu lähtee, mutta nenä on tukossa.




Herkuttelua

Välillä olen myös suonut itselleni luvan herkutella. Tipaton 2015 on muuten pysynyt. Yhtään ei tee  mieli alkoholia.



Disney on ice❤

Saatiin joululahjaksi liput Disney On Iceen! Pienenä haaveilin siitä mutta en päässyt. Nyt kuitenkin pääsin ja oli siistiä! Mieleenpainuvinta oli Ariel joka kieppui yhellä kädellä köyden varassa katon rajassa luistimet jalassa. (Hieno runo muuten)

 
 
Olin ihan fiiliksissä kun yhessä vaiheessa oli niin paljon lunta. Oli siistii päästä hiihtelee. Talvi ei ole mitään ilman hiihtoa. Helmikuussa on parasta korkeat lumikinokset, laskiaispullat ja wanhojen tanssit sekä penkkarit. On ihanaa muistella omia tansseja ja penkkareita. Aivan mieletön pukuloisto oli taas tänäkin vuonna!

Jatkossa teen ehkä tällasia lyhyempiä postauksia niin bloggaamisesta ei tule niin aikaa vievää.


Aurinkoisia talvipäiviä!


Love, Milla






"Good people do not need laws to tell them to act responsibly, while bad people will find a way around the laws. "
Plato