tiistai 22. joulukuuta 2015

Milanien joulukalenteri 22. luukku - Kirous?

Tämän päivän luukku on kuvattu yli vuosi sitten ja sen piti ilmestyä vuosi sitten 22. päivä. Mutta teknisten ongelmien takia en ehtinyt editoimaan videota ja tein sitten sille päivälle koostevideon.

Sattumalta löysin tämän videon arkistojen kätköistä ja siinä oli sopivasti sama päivä niin ei tarvitse editoida sitä kohtaa pois. Sen verran voin paljastaa että kyseessä on smoothie haaste. Noita haasteita oli hauska tehdä, osa oli aika hulluja enkä tekis niitä toiste, mutta jotai kivoja haasteita voisin tehdä uudestaankin. :]



Nyt mulla on taas ilmennyt teknisiä ongelmia, onkohan tää joku 22. päivän kirous?? Mä yritän editoida videon mahd. nopeesti ja sen jälkeen en kauheesti voi itse vaikuttaa siihen että kuinka kauan videoiden lataamiseen menee aikaa. Pahoittelen etukäteen jos videon ilmestymisessä youtubeen kestää. Samalla pitäisi vielä pakettejakin vääntää, joten toivottavasti olette ymmärtäväisiä. :)

Jos video ei ilmesty tämän päivän puolella voitte vaikka odotellessa katsoa viime vuoden joulukalenterivideoita. Olen muuttanut otsikoita niin että on helpompi etsiä jotain tiettyä videota. Olettehan huomanneet myös joulukalenteri soittolistan, sieltä löytyy kaikki joulukalenteri videot samasta paikkaa.

Linkki soittolistaan:

http://m.youtube.com/playlist?list=PL6W0uRk0MJjLscBCDqZ0K6KVbutXnJ97Z


Tässä tämä video joka ehti juuri ja juuri tubeen ennen kuin kello lyö 12 :D

https://www.youtube.com/watch?v=QIwIqBo9s98




Voitte muuten pistää kommenttia mitä ootte tykänny tämän vuoden joulukalenterista. Ja kumpi oli parempi viime vuoden videot vai tän vuoden blogikalenteri? En ole itse kyllä täysin tyytyväinen tämän vuoden joulukalenteriin, sillä tästä piti tulla ihan erilainen, mutta henkilökohtaisista syistä en pystynyt tekemään tästä sellaista kun suunnittelin. Vaihtoehdot olisivat olleet joko joulukalenterin keskeyttäminen tai kuulumispostaukset, valitsin mieluummin kuulumis painotteiset postaukset. Jotain palautetta olen kuullu ja moni on kai tykännyt, kiva jos asia on niin. Itse sitä on helposti niin kriittinen omaa kädenjälkeään kohtaan.

Joulu on ihan kohta!!! Miten aika meneekin niin nopeasti? Vielä pitää viimeiset lahjat hankkia. Lämmintä joulumieltä kaikille! ❤

xoxo
Milanie


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti