maanantai 21. joulukuuta 2015

Milanien Joulukalenteri 21. luukku

Tänään oivalsin jotain tärkeää. Monet ongelmat johtuu yksinkertaisesti siitä ettei tiedä mitä haluaa. En ole kyllä toisaalta vieläkään ihan varma mitä haluan elämältä noin niin kuin kokonaisuudessaan, mutta päivä päivältä palapelin palaset alkaa loksahdella kohdalleen.


Tässä kipeenä on ollut aikaa miettiä kaikenlaista. Muun muassa sitä mitä järkee tässä urheilussa edes on. Siitä asti kun aloin tavoitteellisemmin treenaamaan, niin siitä asti mun koko urheilu-ura on ollut yhtä vastoinkäymistä.

On vaikea toteuttaa unelmiaan kun ei pysy edes terveenä, mutta kipeenä ehtii onneksi miettiä mitä haluaa elämältä. Kipeenä olossa on myös se hyvä puoli, että treenaamisen jano vain kasvaa.

Mikään ei estä mua tavoittelemasta mun unelmia. Älkää tekään antako minkään häiritä unelmien tavoittelua. Elämän ei ole tarkoituskaan olla helppoa. Elämä olisi pidemmän päälle aika tylsää jos ei olisi koskaan vastoinkäymisiä, olisi vaikea oppia yhtään mitään.

Rakas joulupukki,
Toivon joululahjaksi, että parantuisin ja pysyisin terveenä, muuta en toivo. Kiitos!
❤: Milla

Toivon todella että tästä parantuisin, niin pääsisin tekemään taas treenipostauksia. Sillä treeniblogiksihan tämän blogin alun perin loin.

Huomenna videoo!!
Huomenna tulee muuten videoo taas pitksästä aikaa, en tiiä monelta se on tubessa,  riippuu siitä saanko siirrettyy tiedostot uudemmalle koneelle = löydänkö muistitikun. Jos en löydä niin menee varmaan tosi myöhään että video on valmis, editoiminen vanhalla koneella kun kestää ikuisuuden niin kuin olen joskus aiemminkin valitellut.


Huomiseen! Ihanaa joulun taikaa!

xoxo
Milanie



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti