torstai 7. huhtikuuta 2016

Q and A

Eilen päättyi korkeakoulujen yhteishaku ja minulla kuten monella muulla on pääsykokeet edessä. Tästä inspiroituneena haluaisin tehdä pitkästä aikaa Q and A videota eli kysymyksiä ja vastauksia videon aiheesta opiskelu ja pääsykokeet. Ensin ajattelin että tekisin pelkästään pääsykokeista mutta tajusin että se ei ehkä kosketa kaikkia niin jos on ylipäätään kysyttävää koulusta, kokeista, opiskelusta yms. tai sitten niistä pääsykokeista niin vastailen mielelläni teidän kysymyksiin. En kuitenkaan välttämättä osaa antaa esim. vinkkejä koskien jotain tiettyä ainetta tai alaa, mutta parhaani mukaan vastailen sitten aikanaan.

Kysymyksiä voi lähettää instagramissa @milaniex tämän kuvan kommenttikenttään:

Kysymyksiä voi esittää myös täällä blogissa tai vaihtoehtoisesti youtuben puolella. Jonkin aikaa vastauksia kerättyäni teen videon. Ilmoittelen lähempänä. :)

Linkki kanavaan:
https://m.youtube.com/channel/UCNA4SCcsj4rWMYw9yQR2-hA

Avoimen tentti meni hyvin ja ehdin vähän ihastella auringon viimeisiä säteitä.

Koko perhe ihastui flatbread reseptiin. Tosin ei tehty täytteitä Pirkan ohjeen mukaan. J keksi että ne voi paistaa myös vohveliraudalla. Superhyviä tuli! Todellakin haastaa pizzan!


❤ : Milla

1 kommentti:

  1. Miten pääsykokeisiin lukeminen kannattaa rytmittää? Mikä on itsellesi paras tapa painaa asiat mieleen - teetkö paljon muistiinpanoja tms?

    VastaaPoista