keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Volta a Catalunya

¡Hola! Ja Buenas tardesta vaan. Espanjaan on tiemme vienyt. Matka alkoi hitaasti kun jouduttiin odottelemaan kentällä aika kauan mutta eipä siinä mitää. Pääsiäistauolle tultiin. Tarkoituksena pyöräillä maanteillä, seurata paikan päältä Volta a Catalunyaa ja ehkä rentoutuakin (ja päntätä)


Barcelona



Hotelli oli aivan rautatieaseman vieressä. Ja junalla matkustimme Gironaan. Ihan mukava kokemus vaikka oudolta tuntui että joutui turvatarkastukseen ennen junaan pääsyä.


Barcelonan hotelli


Gironan kämppää


Vuokrattiin pyörät ja sain alleni upouuden Cannondalen.


"When nothing goes right go left"


Heräte ostoksena löysin pyöräliikkeestä Lucy Martinin vanhat hanskat ja ne on just oikean kokoiset. Siellä oli myynnissä myös monien muiden Gironassa vaikuttaneiden ex-pro-pyöräilijöiden vanhoja tamineita.


Teehetki appelsiinipuun juurella


2 alinta kuvaa J:n ottamat
Tiistaina mentiin katsomaan Katalonian ympäriajon toista etappia. Pyöräiltiin samaa mäkeä kuin huiput ja jäätiin sitten ylös kannustamaan. Ehkä joku päivä mäkin pääsen yhtä kovaa? Tai edes melkein yhtä kovaa?


Kuva: J
Tänään keskiviikkona oltiin taas kannustamassa poikia ja katsottiin lähtö. Kovaa menivät. Äkkiä se kisapaikka tyhjenee, niin pyöräilijöistä, ihmisistä kuin teltoistakin, sitä ei tule ajatelleeksi.

2 ylintä kuvaa J:n ottamat


Kuva: J


¡Esta es la vida!


Catedralin kupeessa on majapaikkamme. Ihan kivat kellojen kilkatukset... Puhumattakaan joka iltaisesta rumpuparaatista!! Varmaan harjoittelevat pääsiäistä varten. Tai sitten kataloniassa on oudot huvit. Mikäs siinä, olis se varmaan kiva olla pärisyttämässä niitä rumpuja ja herättää koko kaupunki.


Kuva: J
Kaupungissa on välillä vähän haastavaa polkea ja onnistutaan aina menemään väärään suuntaan pikkukujilla. Huomenna luvassa yhteislenkkiä ehkä sitä kautta löytyy lisää rohkeutta liikkua ihmisvilinässä. Vaikka ei ihmisiä kovin paljoa ole kadut vaan on välillä kapeita ja kelloa ei ole eikä suomalainen turisti tohdi huutaa. Mutta paikalliset ainakin on tottunut pyöriin ja kohteliaasti väistävätkin. Mutta ei kaupungista onneksi kovin pitkä matka ole hiljasemmille teille.

Kuva: J

Näihin kuviin näihin tunnelmiin lopettelen tältä erää. Pitää katsoa tuleeko lisää postauksia reissulta. Filosofiaa kun olisi hyvä saada luettua. 

!Adiós y buenas noches! 

Besitos❤ 

Milla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti