maanantai 14. maaliskuuta 2016

Uusia tuulia

Hei taas pitkästä aikaa! Ensimmäinen postaus vuodelta 2016!! Jee! Mulla ei ole sen kummempia syitä miksi pitkään aikaan ei ole tullut postauksia.


Ja oli mulla ihan asiaakin. Aion aloittaa youtuben puolella uuden videosarjan: Kohti unelmia. Aion kuvata myday- tyyppisiä videota urheilijan arjesta ja opiskelijaelämästä. Ja tarkoitus on kuvata matkaa kohti näitä unelmia kuten nimestä voi päätellä. Vielä en osaa sanoa kuinka usein näitä videoita tulee. Keväästä en osaa sanoa älkää odottako liikoja. Toukokuu ainakin on pyhitetty kokeisiin lukuun, mutta videoita tulee sitten aika ajoin.

Kuvasin lyhyen esittely videon tästä ideasta, mutta tietenkin OneDrive synkronointi tökkii juuri nyt. Sen kerran kun teen videota, niin en saa edes editoitua sitä. Kiva.. Pitää katsoa aamulla uudestaan, jos siihen mennessä ei ole mitään tapahtunut täytyy siirtää videot sitten johdon avulla. Joten aamulla toivottavasti palataan asiaan!

Tässä vielä kuulumisia kuvien muodossa:

Vuosi alkoi kylmissä tunnelmissa Äkäslompolossa
Hiihtokilometrejä tuli kerrytettyä

Kävelyretki Ylläkselle koska laskettelu on liian mainstream

Etelässä ei vielä päässyt kunnolla hiihtämään mutta sauvakävelemässä tuli käytyä useaan otteeseen

Talven taikaa

Uusia reseptejä tuli kokeiltua

Banaanipassionjäätelöä ❤

Vihdoin myös etelään saapui kunnon lumet ja pääsi kunnolla hiihtämään
Pyöräilykausikin on avattu
Kevättä ilmassa
Ja yksi ihana uusi asia sattui kun yhtenä aamuna tyypilliseen tapaani selailin unen pöpperössä facebookia ja sattumalta(?) avasin linkin, joka vei Hidasta elämää -sivustolle. Linkin avattuani huomasin heidän mainoksen uudesta kurssista ja siltä seisomalta ilmoittauduin Unelmakarttakirja –verkkokurssille. Se on ollut yksi elämäni parhaimpia päätöksiä. Kurssi on ollut todellakin koko rahan arvoinen. Ei sitä edes voi mitata rahassa mitä se on saanut aikaan itsessäni.
Toki välillä olen ollut hukassa koko elämän suhteen enkä ole jaksanut tehdä mitään konkreettista asioiden eteen ja joksikin aikaa kurssin tehtävien tekeminen jäi.

Unelmakarttakirjani satoa
Mutta sitten tajusin että mulla on oikeasti mahdollisuus toteuttaa unelmiani. MULLA ON MAHDOLLISUUS ELÄÄ UNELMAANI! Miksi en siis eläisi sitä? Miten vaikeaa se voi olla?*


Tajusin tämän kun tein verkkokurssin yhden vaikuttavimmasta tehtävästä. En suoraan kerro mitä kaikkea se piti sisällään tekijänoikeussyistä, mutta sen verran siitä varmaan saan kertoa että siinä piti kirjoittaa unelmien päivästä. Ja se oli hyvin herättävä prosessi. Tajusin todella että mulla tosiaan on mahdollisuus toteuttaa unelmiani. Yksi unelmistani on ihan askeleen päässä. Syystä x ajatus kuitenkin jäi, kunnes lähipäivinä keskustelin muutamien ihmisten kanssa ja tajusin että musta on tähän. En aio luovuttaa. On ihanaa kun ympärillä on ihmisiä jotka tukevat ja kannustavat. Kiitos! ❤



Mulla on paljon tehtävää: on pääsykokeisiin, teoriakokeeseen ja tentteihin lukua puhumattakaan treeanaamisesta. Tekemisen puutetta siis ei ainakaan ole. Koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä aloittaa matkaa kohti unelmia.

Ihanaa viikkoa kaikille!! ❤

xoxo

Milanie



* pssst. Näistä teemoista tulen taatusti puhumaan jatkossa




3 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea uutta tekstiä pitkästä aikaa! Innolla ootan tulevia juttuja. Ihanaa kevättä ja tsemppiä unelmien tavoitteluun! :) yritetään "kahville" tai lenkille joskus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Kiitos ja ihanaa kevättä myös sulle! Joo ehdottomasti! :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista