lauantai 24. joulukuuta 2016

Hyvää joulua!

Suuret pahoittelut että joulukalenteri kuivui kasaan. Kohtasin odottamattomia teknisiä ongelmia yritin ratkoa niitä mutta kaikki keinot mitkä keksin kaatui myös ja pari kertaa yritin kirjoittaa postausta ja päivittää tilannetta tänne mutta sekään ei onnistunut. Sitten turhauduin kokonaan. Ja koska tässä ei ole tarpeeksi niin muistikortista loppui tila enkä ole pystynyt ottamaan kuvia. Tällä viikolla tein yhen päivä reissun Bergamoon mutta sieltä tuli vaan muutama kuva koska muistikortilla ei tosiaan ole tilaa. Enkä pystynyt vapauttamaan lisää tilaa koska en luottanut onedriveen koska siellä ei näy kaikki kuvat ja videot. Teknologia <3

Joulu hässäkkää


Tonttuja Veronan kaduilla


Bergamo

Tässä on nyt kuitenkin yksi video jonka julkaisin taannoin. En tiedä huomasiko kaikki sitä kun unohdin sen linkata tänne. Kyseessä my day video päivästä kun matkasin Clusoneen suunnistuskisoihin.



Tässä puolestaan kooste video tästä vuodesta. Siinä on erilaisia klippejä vuoden varrelta niin Lapista, Latviasta kuin Italiastakin.

Nyt näyttäisi siltä että ainakin osa kadonneista videoista näkyy onedrivessa en ole tarkistanut kaikkia. Niin aivan varmasti tulen julkaisemaan videoita sitä mukaa kun saan niitä editoitua. En malta odottaa että saan ne julkaistua!

Milanossa taannoin

Auringon viimeiset säteet

Jouluvilinää ja kauniita valoja

Hyvää Joulua!
God Jul!
Merry Christmas!
¡Feliz Navidad!
Buon Natale!

❤: Milla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti